MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Wspaniała Noc Świętojańska nad zalewem Klekot. Bawiły się tłumy ludzi! (NOWE ZDJĘCIA)

NOWE
Wspaniała Noc Świętojańska nad zalewem Klekot. Bawiły się tłumy ludzi! (NOWE ZDJĘCIA)

Rajd rowerowy „100 kilometrów na 100-lecie Lasów Państwowych”

Rajd rowerowy „100 kilometrów na 100-lecie Lasów Państwowych”

Polecamy

Najlepsza trasa rowerowa nad polskim morzem – to klasyk uwielbiany przez turystów

Najlepsza trasa rowerowa nad polskim morzem – to klasyk uwielbiany przez turystów

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem

Nadciąga fala upałów! Jest ostrzeżenie drugiego stopnia dla Wielkopolski

Nadciąga fala upałów! Jest ostrzeżenie drugiego stopnia dla Wielkopolski