MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1

Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.

Zobacz również

Artur Barciś w Sędziejowicach. Spotkanie w ramach obchodów 75-lecia biblioteki

NOWE
Artur Barciś w Sędziejowicach. Spotkanie w ramach obchodów 75-lecia biblioteki

Samochód osobowy wypadł z drogi wojewódzkiej w gminie Stary Dzierzgoń

Samochód osobowy wypadł z drogi wojewódzkiej w gminie Stary Dzierzgoń

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Zespół Lombard gwiazdą tegorocznych Dni Bolewic!

Zespół Lombard gwiazdą tegorocznych Dni Bolewic!

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami